938 497 055 / 608 988 847 [email protected]
Top

EL 19 DE MARÇ ÉS DIA DE SANT JOSEP I DELS PARES

El Dia del Pare se celebra el 19 de març als països de tradició catòlica europea per coincidir amb el Dia de Sant Josep, el pare de Jesús. Però no a tot arreu del món s’homenatja els pares en aquesta data.

La idea de crear el Dia del Pare va sorgir als Estats Units, concretament el 1910, quan una dona anomenada Sonora Smart Dodd va voler rendir homenatge al seu pare que havia criat en solitari a ella i als seus cinc germans sense ajuda de ningú en una granja de l’estat de Washington. A Sonora se li va acudir la idea mentre escoltava un sermó sobre el Dia de la Mare a l’Església. Va proposar la data per al 5 de juny, que era l’aniversari del pare.

La celebració va anar guanyant adeptes i es va expendir per tot el món, això sí, amb diferents dates i tradicions. El que és realment important és que tinguem un dia per homenatjar els nostres pares, dir-los quant els volem i com són d’importants per a la criança dels fills. I l’ideal seria fer extensiu aquest dia a tots els dies de l’any, perquè els pares sempre estaran al nostre costat quan els necessitem.

A Espanya és tradició el Dia del Pare reunir-se en família amb els pares, els avis, els besavis, i donar-los algun present que simbolitzi el nostre amor per ells. A les escoles, els nens solen fer manualitats per regalar al pare i, si encara són nadons i no fan manualitats, les mares solen comprar regals del Dia del Pare per regalar al pare de part del nadó.

Què fer per celebrar el Dia del Pare?

Qualsevol acte que demostri al teu pare que te’n recordes i que ho aprecies serà més que suficient per fer-ho feliç. Si ets lluny, una trucada, i si vius a la mateixa ciutat oa poca distància, potser li pots fer una visita i convidar-lo a dinar o fer alguna activitat que us agradi a tots.

Encara que segurament s’acontentarà que vagis a visitar-lo i li facis una abraçada, també pots regalar-li algun detall bonic, com una foto vostra emmarcada, imants de foto per a la nevera, un llibre, un disc o alguna cosa que us agradi. Et proposem des d’Equilibrium una agrabable sessió facial especial per a pells masculines, un tractament de quasi una hora ple de cremes de textura lleugeres, massatges, exfoliació i sèrum revitalitzant, a ningú no li amarga un dolç!

C-Plus Energy està creat exclusivament per donar resposta a les necessitats i cura de la pell masculina.
Producte formulat amb components naturals.

Per a qui està indicat el tractament?

Totes les edats. Tot tipus de pells, especialment cansades i afectades per l’estrès cutani. Qualsevol època de l´any. Perfecte per a ocasions especials.
En definitiva per a aquells homes que volen cuidar-se, mantenir la seva pell fresca, plena de vitalitat i hidratada i on a més faci que el pas del temps s’alenteixi.
Tractament especialment dissenyat per a homes on el perfum i els actius aportats els fan específics per a les pells masculines.

Equilibrium