938 497 055 / 608 988 847 [email protected]
Top

Enhorabona als guanyadors de dos xecs regal valorants en 100€ per a realitzar-se la depilació làser al nostre centre. Fa més de 10 anys que col·laborem amb l’entitat esportiva del CEM de Les Franqueses incentivant la salut i cura del cos i ment, molt relacionat amb la nostra filosofia com a empresa que te cura de les persones com a centre d’estètica avançat.

Cal a dir que la participació ha estat massiva a través del sorteig que es va fer per Instagram, molt utilitzat en els darrers anys coma a un espai accessible per a poder comunicar directament amb els usuaris. T’animem a seguir el nostre compte si encara no ho estàs fent: @estetica_equilibrium, trobaràs les nostres notícies, novetats, fotos del centre, de les Beauty Advisors i tarifes de serveis.

El motiu del nostre sorteig ha estat per a donar a conèixer els beneficis de la nova tecnologia de depilació làser, la manera en què es disposa a la pell fa que sigui més ràpid, menys dolorós i molt efectiu.

Fins ara, les sessions de depilació làser, depenent de la zona, podien esdevenir molt llargues. A més, si es feia amb un equip la llum del qual no anava directa al fol·licle, les sessions eren doloroses per això calia parar entre un tret i un altre i el tractament es feia interminable.

La tecnologia LXD combina innovació i eficàcia, fent que necessitem menys sessions per notar resultats satisfactoris. I com que la molèstia durant les sessions ja no és un problema, es pot fer el tractament en molt poc temps.

Per exemple, per a un tractament de mitges cames, engonals i aixelles, s’inverteixen 30 minuts.

Equilibrium